- +

Wonen

Zelfstandig wonen

Een prettige woning


Een woning waarin u met plezier woont, moet voldoen aan uw behoeften. Die behoeften wijzigen in de loop van de jaren. Leefbaarheid, betaalbaarheid en de woonomgeving spelen daarin een rol. Uw woning voorzien van meer comfort draagt bij aan het prettig blijven wonen. Op de website van ‘Lang zult u wonen’ vindt u veel adviezen. Ook kunt u een medewerker aan huis uitnodigen voor een advies op maat.

Lang zult u wonen
E-mail: info@langzultuwonen.nl
Website: www.langzultuwonen.nl

Indien u grotere aanpassingen nodig heeft in uw woning, zoals bijvoorbeeld een traplift, is het raadzaam om contact op te nemen met het Wmo-loket.

Gemeente Borne – Wmo-loket
Telefoon: 074 – 265 8500
E-mail: wmo@borne.nl
Website: www.borne.nl

Een andere woning


Om verschillende redenen kunt u besluiten te verhuizen naar een andere woning. Soms is er de noodzaak om naar een andere woning te gaan. Verhuizen betekent veel. Een praktische website met veel informatie is www.verhuizenkunjezelf.nl

Verhuizen naar een huurwoning


Welbions (voorheen Woonbeheer) is de woningcorporatie die in de gemeente Borne en Hengelo gaat over de verhuur van sociale huurwoningen. Als u in de toekomst mogelijk wilt verhuizen naar een huurwoning van Welbions, is het raadzaam om u in te schrijven. U kunt ook langskomen op het kantoor in Borne:

Welbions
Stationsstraat 37.
Telefoon: 074-246 8300
E-mail: klantenservice@welbions.nl

    - +