- +

Samen zorgen voor

Omzien naar elkaar en zorgen delen.

Buren- en vrijwillige hulp


In Borne zijn veel vrijwilligers actief en zijn er buurten en straten waar mensen elkaar voorthelpen. Wilt u iets voor een ander betekenen, af en toe of regelmatig iemand helpen? Bureau Vrijwilligerswerk informeert u graag over de mogelijkheden. Vele (vrijwilligers)organisaties zijn hierbij aangesloten. Het vrijwilligersbureau heeft als taak om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. U vindt hier actuele vacatures.

In het Kulturhus is een ‘Vrijwilligers Informatie Punt’: iedere woensdagmiddag treft u hier tussen 13:30 en 15:00 uur een vrijwilliger bij wie u terecht kunt met uw vragen. Vacatures en informatie vindt u uiteraard ook op de website van Bureau Vrijwilligerswerk.

Kulturhus Borne - Bureau Vrijwilligerswerk Borne
Telefoon: 074 – 265 7200
E-mail: bvb@kulturhusborne.nl
Website: www.vrijwilligerswerkborne.nl

Zorgen over mezelf of een ander


Zorgen is een breed begrip: zorgvragen zijn er in vele soorten. Voor klachten en vragen op het gebied van gezondheid is de huisarts vaak de eerste meest logische stap. Hier kunt u ook uw ongerustheid uitspreken over de zorg(en) die u heeft over bijvoorbeeld uw partner. De huisarts verwijst u, indien noodzakelijk, door naar een specialist of naar bijvoorbeeld het sociaal team in Borne. Lees verder >>

Ik maak me zorgen over iemand, waar kan ik naar toe?


Maakt u zich zorgen over iemand uit uw omgeving? Een familielid, een vriend of vriendin, buurvrouw of buurman? Deel uw zorgen! Door het afgeven van uw signaal, door van gedachten te wisselen, informatie te geven en te krijgen, kan voorkomen worden dat mensen noodzakelijke hulp ontberen.
Meer informatie >>

    - +