- +

Laatste nieuwsberichten

Samen Tafelen

26-05-2016

Met elkaar een maaltijd delen is een gezellige activiteit. Schuif iedere maand ook aan in het restaurant van het Dijkhuis of kom iedere week eten bij Eetpunt StroomEsch.

Lijkt het u leuk om lekker te eten en gezellig te tafelen met plaatsgenoten? Dat kan iedere eerste donderdagavond van de maand in het restaurant van het Dijkhuis. De kosten van een volledig 3 gangen-menu zijn € 7,50 per persoon. Deze activiteit is uitermate geschikt om bijvoorbeeld (oude) buurtgenoten te ontmoeten of nieuwe mensen te leren kennen. Elke maand is er aan ander menu.
De data voor 2017: 5 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 11 mei (is 2e donderdag v.d. maand), 1 juni, 6 juli, 3 augustus, 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december.

Welzijn Ouderen heeft de organisatie van deze activiteit overgedragen aan 'tDijkhuis. De opgave is daarom niet meer via het Kulturhus, maar bij de koffiecorner in 't Dijkhuis: tel.nr. 074- 851 8546. Opgave is mogelijk tot uiterlijk maandagmorgen 09.30 uur. Wilt u maandelijks aanschuiven dan wordt u genoteerd als vaste gast. Opgeven is dan niet meer nodig.

Aanvang maaltijd: 17.30 uur, het restaurant is open vanaf 17.15 uur.

Eetpunt StroomEsch

Wilt u wekelijks samen eten dan is het Eetpunt StroomEsch met gasten uit heel Borne ook iets voor u.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Ouderen Borne, tel.nr. 088 - 945 5760. 

Zie onze folder.


Agenda Kulturhus

Kijk voor het aanbod van activiteiten in Borne ook in de agenda van Kulturhus Borne >>

Nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden

    - +