- +

Laatste nieuwsberichten

Nieuws

Goed bereikbaar via telefoon, beeldbellen en per mail

16-03-2020
De landelijke richtlijnen om het coronavirus in te dammen zijn helder. Maar heeft u hulp nodig en in uw omgeving niet iemand waar u u zorg kan delen of praktische hulp kan vragen: Schroom niet en neem contact met ons op per mail of telefoon.

De landelijke richtlijnen om het coronavirus in te dammen zijn helder. En we zijn steeds meer doordrongen van de noodzaak hiertoe!
Daarom is Welzijn Ouderen Borne - Wijkracht vanaf maandag 16 maart alleen nog telefonisch en per mail bereikbaar. 
T: 088 - 945 5722 - E: welzijnouderenborne@wijkracht.nl 

Alle activiteiten zijn tot 6 april geannuleerd en de werkzaamheden zullen zoveel mogelijk vanuit huis gedaan worden. 
 

Het zal niet voor iedereen eenvoudig zijn om hulp te vragen. Schroom daarom niet om contact op te nemen als u vragen heeft! 
Ook als u zich zorgen maakt over iemand uit uw netwerk of omgeving: neem contact op met Wijkracht: 088 - 945 57 22

Wij denken graag met u mee in oplossingen en daar waar wenselijk zullen we zaken organiseren: zonder u veiligheid, die van vrijwilligers en onszelf te schaden. Weet dat er vele mensen zijn in Borne welke u graag hulp bieden: bijvoorbeeld bij het halen van boodschappen of voor een (dagelijks) telefonisch contact.

Er ontstaan momenteel diverse initiatieven om vragen tot hulp en aanbieders (digitaal) bij elkaar te brengen. (bijv. op facebook onder de naam # Coronahulp in Borne https://www.facebook.com/groups/695055024366896/?ref=share

Voor nu zorg goed voor u zelf en indien mogelijk voor een ander! 
Nogmaals!: Schroom niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft!


    - +