- +

Laatste nieuwsberichten

Nieuws

Bijzonder Alzheimer Café Hengelo op 24 september

21-09-2019

Lichtknopje; een eenakter met liedjes en korte verhalen door Ernst Buning tijdens het Alzheimer Café Hengel op 24 september. Bent u erbij?
Lichtknopje; een eenakter met liedjes en korte verhalen door Ernst Buning tijdens het Alzheimer Café Hengel op 24 september in De Klokstee. Bent u erbij? Wereld Alzheimer Dag
Zaterdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. In het kader van deze dag is er een bijzonder programma tijdens het Alzheimer Café Hengelo op dinsdag 24 september. Die dag vertelt Ernst Buning zijn persoonlijke verhaal over de dementie en het overlijden van zijn vrouw Ann. 
Leeg, stil, koesteren
Een prachtige voorstelling met liedjes en een korte anekdote. Hij zingt over de leegheid, het gemis, en de stilte van het huis. Ook zingt hij over de rouwverwerking en uiteindelijk de weg om het eigen leven weer op te pakken en mooie herinneringen te koesteren. Ernst wordt begeleid door Frank Jenniskens op viool. Zie ook: <link http: www.ernstbuning.com>www.ernstbuning.com 

Programma dinsdag 24 september   
De zaal is vanaf 19.00 uur geopend. Het programma start om 19.30 en eindigt rond 21.00 uur. Om 21.30 uur sluiten we het Alzheimer Café. 
Ontmoetingsplaats   
Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie en hun naasten. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Er is gelegenheid voor onderling contact, informatie en advies. De toegang is gratis, evenals een kop koffie of thee.
Wees welkom!   
Aanmelden vooraf is niet nodig. Het Alzheimer Café Hengelo vindt elke laatste dinsdag van de maand plaats. U mag komen wanneer u wilt/kunt. 

Meer informatie
Meer informatie over het Alzheimer Café: <link http: www.alzheimer-nederland.nl>www.alzheimer-nederland.nl of het Zorgloket Hengelo 074-245 91 31.

Het Alzheimer Café Hengelo, is onderdeel van Alzheimer Nederland, afdeling Twente.

    - +