- +

POWER, Veerkracht op Leeftijd

Uitnodiging om te komen en ervaren wat Power u kan bieden.
Donderdag 28 februari a.s. om 10.00 uur in Kulturhus de Bijenkorf Borne
.

Denkt u er wel eens over na hoe u oud(er) zou willen worden?
Wat wilt u blijven doen, wat niet meer, wat is écht belangrijk, wat doet er toe? En als uw mogelijkheden veranderen in fysiek, in financiën, in relaties en contacten, in uw huis, in ....
Wat zijn dan uw gedachten over de toekomst?
Bent u geboren tussen 1939 en 1959? Geef u dan op en doe mee!
In 5 workshops gaan we aan de slag waarbij u kan ontdekken wat voor u persoonlijk van belang is bij het ouder worden. Deze kennis draagt bij om keuzes te maken en investeringen te doen voor "een goede oude dag". We werken met vele verschillende werkvormen in een groep met minimaal 8 en maximaal 14 personen welke door 2 geschoolde personen wordt begeleid.

We starten met een vrijblijvende proeverij op 28 februari van 10.00 - 11.30 uur. Smaakt het naar meer dan kunt u zich aanmelden voor de workshops op 14, 21 en 28 maart en 4 en 11 april van 09.30 tot 12.30 uur. De kosten voor POWER (5 workshops, inclusief koffie, thee en materialen bedragen € 50,00 per persoon.

 

Wanneer:
Gratis een vrijblijvende proeverij op donderdag 28 februari om 10.00 uur in Kulturhus de Bijenkorf in Borne. 

Aanmelden:
Telefonisch of persoonlijk bij de receptie van het Kulturhus: tel.nr. 074-2657200 of via welzijnouderenborne@wijkracht.nl. Wilt u meer informatie kan kunt u vragen naar Joke Boevink.

 

 

 

Laatste nieuwsberichten

Alzheimer Café Hengelo dinsdag 27 november

19-11-2018

Voordat de diagnose 'dementie' wordt gesteld, is er vaak al een periode verstreken waarin de dingen niet meer gingen zoals ze altijd gingen. Deze periode staat ook wel bekend als het ‘niet-pluis-gevoel’.

De diagnose: en dan?

Tijdens het AlzheimerCafé van dinsdag 27 november vertelt neuroloog Fons Borggreve over het stellen van de diagnose dementie. Wie kan en mag dat doen? Hoe gaat dat in zijn werk en waarom zou je het willen weten? 

Annelies Bolink en Bas Olde Agterhuis, van TriviumMeulenbeltZorg vertellen wat casemanagers dementie in deze fase kunnen betekenen.

 

Tijd en locatie

Het AlzheimerCafé is in De Klokstee, ontmoetingsruimte het Vertierkwartier Wilderinkstraat 5-9, 7555 DS Hengelo. De zaal is open om 19.00 uur. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie en hun naasten. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Er is gelegenheid voor onderling contact, informatie en advies. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Het Alzheimer Café Hengelo is er elke laatste dinsdag van de maand.

Informatie

Meer informatie over het Alzheimer Café: www.alzheimer-nederland.nl of het Zorgloket Hengelo, telefoon 074 - 24 59 131.


    - +