- +

Laatste nieuwsberichten

Alzheimer Café Hengelo dinsdag 29 januari 2019

In verband met de feestdagen, is er in december geen Alzheimer Café. Het eerstvolgende Alzheimer Café is op dinsdag 29 januari. Deze avond staat in het teken van 'Rechtsbescherming bij dementie'. Lees meer »


Alzheimer Café Hengelo dinsdag 27 november

Voordat de diagnose 'dementie' wordt gesteld, is er vaak al een periode verstreken waarin de dingen niet meer gingen zoals ze altijd gingen. Deze periode staat ook wel bekend als het ‘niet-pluis-gevoel’. De diagnose: en...Lees meer »


Alzheimercafé Hengelo, dinsdag 30 oktober: 'Openheid over diagnose'

Dinsdag 30 oktober is er weer een Alzheimercafé. Deze avond staat in het teken van het thema 'Openheid over diagnose'.  Dementie in kunst verteld De avond start op een bijzondere manier door een gesprek met Hans Roelink....Lees meer »


Weet u hoe het werkt in de apotheek?

De gezamenlijke ouderenbonden en Welzijn Ouderen Borne - Wijkracht nodigen u uit voor een interessante informatiemiddag. Lees meer »


Verhalen en meer; ontmoeten, luisteren en vertellen

Themamiddagen 'In gesprek met elkaar' verder onder de naam 'Verhalen en meer: ontmoeten, luisteren en vertellen.Lees meer »


Met elkaar dementievriendelijk in Borne en Hengelo

Eén op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Dementie is een ziekte van de hersenen, waarbij de zieke steeds meer moeite krijgt om zelfstandig te functioneren en steeds meer afhankelijk wordt van anderen. Met elkaar kunnen we...Lees meer »


Scootmobielgroep Borne

Maandelijkse tochten op de scootmobiel in groepsverband van april t/m september. Zin om mee te gaan? Meld u aan als lid van de Scootmobielgroep Borne.Lees meer »


Fietstocht 'EXTRA' 27 juni a.s.

EXTRA fietstocht met rondleiding op Wagyu Boerderij in DeldenLees meer »


Alzheimercafé Hengelo dinsdag 26 juni over Voeding en eten

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun naasten en hulpverleners. Dinsdag 26 juni is er weer een nieuwe bijeenkomst.Lees meer »


Woondromen 55+, hoe wilt u wonen met het ouder worden.

Voor de 55-plusser die zich wil oriënteren op zijn/haar wonen in de toekomst organiseert Welzijn Ouderen Borne - Wijkracht in samenwerking met de gemeente Borne en Welbions deze middag. Lees meer »


Toon resultaten 1 tot 10 van 16

1

2

»

    - +